Articole Imobiliare

Articole Imobiliare

10 locuințe de pe Airbnb în care e Halloween anul împrejur

Dacă planificați să ieșiți din țară pentru a vă recrea, această perioadă a toamnei vine cu idei originale. Când, dacă nu de Halloween, puteți închiria pe Airbnb o cameră pregătită de sărbătoare, fără a fi nevoie de decorațiuni, deci, în care vibrează un trecut înfricoșător. Iată 10 sugestii de camere de pe Airbnb care promit să vă facă piele de găină când le pășiți pragul!

1. Denver, Colorado

Solicitați numărul Valentine Suite din această casă Victoriană, locul unde au fost ucise 2 fete în 1970. Partea misterioasă e că această crimă a rămas încă nedescoperită. Dacă faceți parte din lista interminabilă a fanilor paranormali care au făcut rezervări aici, ”have fun”.

2. Vidnoye, regiunea Moscova, Rusia

Încercați-vă inima dintr-o singură călătorie, înnoptând într-un castel glorios. Dacă drumușorul îngust, prin pădure, ce duce spre castel nu vă oprește respirația, atunci rămâneți câteva nopți în hotel, unde săptămânal, la miez de noapte, apar fantome ”de-ale casei”.

3.Chattanooga, Tennessee

Descrisă ca ”proprietatea bântuită a lui Tim Burton”, acest loc nu e doar plin de șarm sudic, dar mai e plin și de musafiri neașteptați. Este amplasat la 200 de metri de cimitirul național, iar cu ceva vreme înainte a fost casă de psihiatrie.

4. Gettysburg, Pennsylvania

Această casă de fermă de pe timpul celui de-al doilea Război Mondial a fost folosită pe post de spital după Bătălia de la Bettysburg. Site-ul Airbnb arată că, deși această casă are o singură recepționistă, uneori, în toiul nopții, se pot auzi mai multe.

5. Crestline, California

Decorul din această casă e suficient pentru a te ”scutura” un pic. Această casă de poveste e completată de amprente Neo-Gotice, perți negre, cărți de tarot, flori negre și cranii așezate peste tot. Potrivit publicației Refinery29, cineva a murit în această casă, iar sufletul i se mai plimbă între acești patru pereți.

6. Savannah, Georgia 

Această casă istorică din Savannah aparent e doar una veche, rurală, dar puțini știu că aici s-a filmat ”The Conspirator”, drama criminală din 2010 despre asasinarea lui Abraham Lincoln. Această casă e renumită pentru fantomele care, se spune, s-ar plimba pe acolo. Nu aveți decât să o rezervați pentru o noapte sau două și să vă convingeți.

7. York, Marea Britanie

Această încăpere ”delirantă” datează de peste 600 de ani și are imaginea unei biserici vechi. Aceasta adeverește ideea clișeică de film horror. Vizitatorii spun că merită să vă faceși check-in-ul și în pub-ul proprietarului, Trembling Madness, situat chiar în fața apartamentului.

8. Saint Paul, Minnesota

Votată ca ”Cea mai misterioasă casă din Saint Paul”, o noapte aici vă garantează senzații tari. Pe lângă faptul că interiorul camerelor nu e unul dintre cele mai romantice, aflați că întreaga casă se află pe margine de pădure.

9. Great Dunmow, Marea Britanie

Doar privind această odaie de pe Airbnb, un dormitor pentru o fetiță de șapte ani de pe timpul epocii edwardiene, îți provoacă fiori. Cărțile și jucăriile vechi, draperiile grele și sunetele inexplicabile nu sunt, cu siguranță, pentru cei cu inima slabă.

10. New Orleans, Louisiana

În timp ce proprietarii nu garantează că vă veți întâlni cu fantoma lor – o fetiță timidă îmbrăcată într-o rochie galbenă din anii 1890 – unii vizitatori spun că aceasta locuiește în unul dintre dormitoarele acestei case parohiale din Garden District.

Nu uitați de valeriană, înainte de a intra pe booking, totuși! 

© 2018 Town. All Rights Reserved.Design & Development by VTCode