Articole Imobiliare

Articole Imobiliare

Top 10 Facebook grupuri imobiliare din Moldova și despre administratorul care ”filtrează” cele mai multe anunțuri imobiliare de la noi!

Grupurile de pe Facebook au devenit o pârghie comodă și accesibilă de promovare, cu atât mi mult că acestea reprezintă comunități care împărtășesc aceleași interese. Și așa cum populara rețea de socializare găsește loc pentru anunțul fiecăruia, indiferent de domeniu, nu au cum lipsi nici anunțurile din domeniul imobiliar. În urma unei scurte cercetări, am identificat peste 20 de grupuri cu anunțuri imobiliare din Moldova, fie focusate pe vânzare, fie pe chirie, fie mixte, însă noi am selectat 10 dintre ele, care au cel mai mare număr de membri, cele mai active și, respectiv, cele mai utile. 

Dintre cele 10 grupuri cu profil imobiliar le-am selectat pe cele mai populate:

1. Chirie Chisinau - caut / ofer / gazda – RENT – 57.763 membri

2. CHIRIE CHISINAU - caut / ofer gazda - 32.737 membri

3. Chirie / Vanzare Apartamente, Case in Chisinau - 18.833 membri

4. Caut gazdă / Chirie - Arendă / Chișinău – 15.772 membri

5. CHIRIE CHISINAU - caut / ofer gazda – 10.539 membri

6. chirie,caut ofer gazda chisinau - 7.699 membri

7. Cele mai bune oferte imobiliare! or. Chișinău! - 3.302

8. Gazda in Chisinau – 3,573 membri

9. APARTAMENTE CHISINAU - vânzare / cumpărare case și terenuri - 2.890 membri

10. GAZDA CHISINAU - caut / ofer gazda - 2.536 membri  

Primul în listă, grupul care astăzi adună cei mai mulți membri - 57.763, a fost creat acum aproximativ trei ani de către Sorin Gamureac: ”Eram și eu în căutare de chirie în perioada respectivă și am decis să creez acest grup pentru a aduna cât mai mulți oameni care împărtășesc aceleași necesități”, ne-a declarat tânărul. La ai săi 20 de ani nu și-a imaginat, probabil, cât de frumoasă este intenția sa, care va fi atât de utilă peste câțiva ani și că tocmai formase o mică platformă pe care oamenii își găsesc case sau reușesc să-și găsească chiriașul potrivit pentru apartamentele lor, fericindu-i.

Dacă la început se plasau câte 2-3 anunțuri imobiliare pe peretele grupului, astăzi prin ”filtrul” administratorului și a celor trei moderatori (Victor Andeak, Sergiu Pavalache și Vasile Ursu) trec peste 150 de anunțuri, dintre care majoritatea țin de chirii.

”Niciodată nu m-am gândit că acest grup ar putea deveni o sursă de venit. Nu urmăresc ce fac grupurile ”concurente”, eu pur și simplu l-am creat din necesitate și am grija ca pe el să nu apară anunțuri irelevante sau indecente, atât. Dar dacă vor apărea propuneri de colaborări, voi fi deschis”, a enunțat Sorin, administratorul grupului imobiliar, care nu are nicio tangență în viața reală cu acest domeniu, oferind servicii în Digital Marketing.

Dânsul le-a sugerat tuturor celor care plasează anunțuri pe grupuri să transmită mesajul cât mai clar, să ofere cât mai multe detalii despre bunul imobil pe care doresc să-l închirieze sau să-l ofere în chirie. La fel, dânsul a mai menționat că pozele sunt necesare și prezintă un avantaj, dacă doriți să ajungeți la publicul țintă cât mai rapid și mai eficient.   

 

© 2018 Town. All Rights Reserved.Design & Development by VTCode