Articole Imobiliare

Articole Imobiliare

Xenia Sobchak - 18 idei pentru moldovenii care vor să devină brand

Peste 700 de persoane au fost curioase să o vadă și să o asculte LIVE pe cea supranumită și Paris Hilton a Rusiei. La inițiativa organizatorilor, KMB, Xenia Sobchak a venit pe 10 decembrie la Chișinău pentru a împărtăși din experiența sa, în decursul a două ore de masterclass, și pentru a oferi sfaturi celor care doresc să creeze un brand din numele lor.

Dacă la 17 ani încă nu avea idee cu ce se va ocupa în viață, odată cu mutarea sa la Moscova a reușit să se manifeste în diverse domenii. Astăzi auzim despre Xenia Sobchak jurnalista, Xenia Sobchak prezentatoarea TV, activista socială, politică, autoarea, actrița, dar și antreprenoarea. La ai săi 36 de ani, Xenia a decis că are cu ce veni în fața publicului pentru a ține masterclass-uri, motiv pentru care a ajuns și la Chișinău.

De ce avem nevoie pentru a crea un brand?

1. Produs bun. Nu este important să investești cât mai mulți bani în publicitate. Dacă se termină banii, toți vor uita de produsul tău. Investește în calitate, așa vei deveni memorabil!

2. Stabiliți valoarea produsului dumneavoastră. Răspundeți la întrebările: de ce produsul dumneavoastră este mai bun decât celelalte produse existente pe piață? Prin ce vă deosebiți? De ce consumatorul ar trebui să vă aleagă?

3. Alegeți corect instrumentele de promovare.

4. Investiție în educația proprie și a angajaților.

5. Ambalaj frumos. Nu se referă neapărat la fundița de pe cutie, fiecare dintre noi are ambalaj. Trebuie să ai grijă de felul în care arăți – un costum scump, părul bine aranjat, manichiura îngrijită...toate contribuie la creșterea gradului de încredere în sine, iar oamenii din jur simt asta.

...și alte gânduri de la Xenia Sobchak

6. Orice scop poate fi atins, atât timp cât suntem vii.

7. Regula primei bănci (exact ca la școală): Nimeni nu poate fi talentat în absolut toate domeniile. Iar dacă ai anumite abilități într-o direcție, și în cealaltă nu-ți reușește, ”așează-te în prima bancă”, cei din jur vor aprecia faptul că îți dorești să cunoști mai multe, că depui efort pentru asta și, cu siguranță, te vor privi ca pe un profesionist.

8. Transformă defectele în oportunități: dacă ai 120 de kg - fie muncești 5-10 ani și devii balerină, fie te faci foarte bună pentru show-ul grăsuțelor (Show толстушек).

9. Nu e neapărat să fii o persoană publică pentru a face un brand din numele tău – un mecanic/instalator/șofer de taxi bun tot poate deveni brand.

10. Oamenii vor fi gata să scoată din buzunar mult mai mulți bani pentru serviciul/produsul unei persoane cunoscute, decât pentru cele ale unei persoane despre care aude pentru prima dată.

11. Top of Mind – trebuie să apari primul în mintea unui om, atunci când are nevoie de un serviciu/produs. Ex.: Dacă salonul tău de frumusețe e primul la care s-a gândit o doamnă când a avut nevoie de coafură înseamnă că ești în Top of Mind la ea.

12. Oamenii nu cumpără un produs, ci individualitate!

13. Nu prețul contează, dar investiția pe care o faci!

14. Aveți grijă ce cuvinte folosiți, mesajele pot fi interpretabile.

15. Asumați-vă răspunderea. Dacă ați întârziat undeva, nu spuneți că s-a întâmplat din cauza ambuteiajului, dar din cauza că nu ați calculat corect timpul de care ați avut nevoie pentru a ajunge la destinație. Oamenii vor aprecia acest fapt!

16. Ucideți-vă fricile! Frica poate ucide inițiative, respectiv poate arde podurile ce duc spre succes.

17. Pentru a ucide o frică, setați-vă o frică și mai mare, în raport cu care, prima se va pierde pe fundal și veți face față provocării mai ușor.

18. Dacă nu aveți curaj să porniți o afacere sau să implementați o idee, întrebați-vă ce veți obține dacă nu veți face asta. Faptul că veți rămâne doar cu visul, vă va zgudui, de aceea o astfel de întrebare, adresată în cadrul unui monolog, poate fi un bun impuls.

© 2018 Town. All Rights Reserved.Design & Development by VTCode