Articole Imobiliare

Articole Imobiliare

A fost desemnat câștigătorul concursului ”Un pic de LOVE”. Iată ce pictură murală vom avea în Chișinău!

Portalul ”Locals” împreună cu asociația Companiilor de Creație din Moldova (COR) și comunitatea ilustratorilor 10:90 au provocat tinerii pictori să creeze schițe pentru concursul ”Un pic de love”, în care să transpună toată iubirea lor pentru această țară, iar un juriu format din specialiști din afară au ales astăzi cea mai bună lucrare pe care o vor realiza, împreună cu autorul, pe un perete din centrul capitalei.

După mai multe etape de concurs, în cadrul căruia au fost depuse peste 200 de lucrări, 60 dintre care au fost expuse în mediul online pentru ca vizitatorii să poată vota 5 picturi preferate, astăzi a fost anunțat și câștigătorul.

Proiectul care a cucerit organizatorii, majoritatea membrilor juriului, dar și publicul care a votat, este ”Un Pic De Covor”, creat de Nicolae Morozov. Imaginea realizată de către Nicolae va fi transpusă pe peretele de pe strada 31 august 1989, 78.

Compania Orange, sponsorul concursului, îi oferă învingătorului un Ipad PRO și un Apple Pencil.

Pe locul 2 și 3 s-au plasat Igor Cușnir și, respectiv, Papeniuc Alexandra, care vor fi premiați cu câte o tabletă grafică WACOM.

Igor Cușnir

Papeniuc Alexandra

Juriul a fost alcătuit din nume sonore precum Pokras Lampas, Kostya Zmogk și Frida Stiil Vium aka NADA.

Toți doritorii sunt invitați pe data de 4 mai la deschiderea lucrării de Street-Art de pe strada 31 august 1989, 78 (Lângă Biblioteca Națională). 

© 2018 Town. All Rights Reserved.Design & Development by VTCode