Articole Imobiliare

Articole Imobiliare

(Foto)Bon Jovi a cerut 17 milioane de dolari pentru duplexul său din Manhattan!

Bon Jovi și-a vândut duplexul din Manhattan cu 16 milioane de dolari. Pentru cei interesați, locuința dispune de trei dormitoare și o terasă luxuriantă cu o suprafață de 140 de metri pătrați de pe care se deschide o frumoasă priveliște deasupra metropolei.

Rock-starul a încercat să-și vândă duplexul West Village din New York cu 17,25 milioane de dolari, apoi a scăzut prețul până la 15,95 milioane. Artistul de 55 de ani și-a cumpărat această locuință în 2015, care l-a costat aproape 13 milioane de dolari și în care a început să investească imediat ce s-a mutat.

Grandiosul imobil, de 375 de metri pătrați, este amplasat în cartierul vedetelor – Charles Street 150 și dispune de trei dormitoare spațioase, fiecare având baie proprie.

Dincolo de geamuri se pot urmări peisaje captivante ale râului Hudson, dar, totuși, ceea ce face această casă deosebită este terasa generoasă, de 140 de metri pătrați.

Minimalist, dar chic, cu nuanțe de bej, maro și gri metalic, casa păstrează o senzație relaxantă, dar, în același timp, foarte elegantă.

Accenturile din lemn sunt prezente peste tot, la fel cum divulgă această bucătărie din marmură.

© 2018 Town. All Rights Reserved.Design & Development by VTCode