Articole Imobiliare

Articole Imobiliare

A cumpărat o fermă de animale, dar a transformat-o într-un mini hotel la colț de Rai!

În timpul călătoriei sale din Treangarriv, ținutul Kerry din Irlanda, a fost cucerit de tabloul natural de acolo și a hotărât că trebuie să revină cât mai des. Ceea ce l-ar fi motivat să ajungă din nou acolo era procurarea unei căsuțe. Zis și făcut. Doar că imobilul pe care a dat bani nu era decât un fost adăpost de animale, construit prin 1820. A investit în el până l-a transformat într-o locuință idilică, așa cum doar în filme putem vedea.

Așa numita construcție, pe care a cumpărat-o Brian Spain, nu avea decât niște ziduri netencuite, acoperiș din mușchi și tablă ruginită. Vă dați bine seama că despre rețele de comunicație nici nu putea fi vorba, întrucât unicii oameni care mai călcau pe aici erau ciobanii care ajungeau cu turmele pe acele pășuni.

Renovarea a durat mult pentru că totul a fost făcut de la zero, inclusiv adaptarea zonei la civilizație, dar și construcția unei clădiri adiționale. Între case a fost construită o încăpere, unde se află și baia, dotată cu iluminator deasupra dușului, prin care te poți uita la cer.

Vechea construcție găzduiește acum bucătăria, sufrageria, living-ul, dar și un dormitor cu două paturi. Totul a durat mult pentru că mobila a fost executată la comandă de către meșterii locali, a adus frigiderul vintage de la unul dintre pub-urile pe care le deține, a importat din Japonia corpuri de iluminat, a căutat cele mai confortabile saltele pentru somn. Rezultatul, însă, a meritat efortul și așteptarea!

Acum Brian își reîncarcă bateriile aici, de câteva ori pe an, împreună cu familia. În restul timpului această cabană este închiriată de vizitatorii curioși să petreacă câteva zile într-un loc nealterat de oameni, cu priveliști magnifice și aer proaspăt.

Dacă îți dorești să-ți pui și tu gândurile și stresurile pe pauză și să dispari pe câteva zile din rutina zilnică, poți face o rezervare aici.

Multă liniște să aveți!

© 2018 Town. All Rights Reserved.Design & Development by VTCode