Articole Imobiliare

Articole Imobiliare

Celine Dion și-a vândut proprietatea din Florida cu o reducere de 32 de milioane de dolari!

Celine Dion și-a găsit, într-un final, cumpărător pentru ”stațiunea” sa de pe Insula Jupiter, Florida, cedând aproape jumătate din prețul inițial.

Proprietatea impunătoare, dotată cu mai multe piscine, un râu artificial și câteva tobogane în curte, s-a vândut recent cu 38,5 milioane de dolari SUA, a transmis informația agentul imobiliar care a încheiat tranzacția.

Interpreta pop de origine franceză-canadiană a scos în vânzare locuința pe care o împărțea cu soțul său, Rene Angelil, care a decedat în 2016 de cancer la gât, încă în 2013, cerând, pe ea 72 de milioane. După patru ani Celine Dion reușește să găsească, totuși, cumpărător, căruia îi cedează aproape 50% din preț.

Veranda din spatele casei duce direct într-o piscină mai mare decât majoritatea curților obișnuite. Aceasta mai este completată de alte piscine mai mici, dar și de teren de joacă pentru copii, tobogane conectate printr-o punte suspendată, exact ca zonele de agrement din popularele stațiuni turistice, un garaj pentru 4 mașini, dar și spațiu amenajat pentru alte zeci de automobile.

Imobilul este constituit din cinci pavilioane și două case pentru musafiri. Distracția continuă și în interior, unde familia a construit o arcadă, ce include hochei de masă, biliard, numersoase jocuri cu mașini de curse, precum și mașini de Skee-Ball și pinball.

Pentru zilele cu mai puțină distracție și mai multă relaxare a fost concepută a treia piscină în fața casei, cu șezlonguri și vedere panoramică deasupra oceanului, o sală de teatru. La fel, casa este dotată cu sală de gimnastică, un teren de tenis și o bucătărie impunătoare pentru chefi de top.

În total, grandioasa proprietate, ce se întinde pe 1.000 de metri pătrați (10 Ari), pune la dispoziție 13 dormitoare și 14 băi.

Motivul pentru care Celine Dion vinde această bijuterie e faptul că dânsa, împreună cu familia sa, petrece cel mai mult timp în locuința lor din Las Vegas și nu are timp să o îngrijească.

© 2018 Town. All Rights Reserved.Design & Development by VTCode