Articole Imobiliare

Articole Imobiliare

Chiar în centrul Chișinăului ar putea să ”răsară” un proiect imobiliar cu 30 de nivele!

Un proiect imobiliar grandios ar putea fi înălțat chiar în inima Chișinăului, în apropierea centrului comercial Atrium.

Pretura sectorului Râșcani a anunțat că în dimineața zilei de 5 septembrie curent ar fi trebuit să se organizeze consultări publice asupra ”Planului Urbanistic Zonal privind valorificarea terenului cu numărul cadastral 01000207.185 din bd.Dimitrie Cantemir, 6”, însă aceasta a fost amânată.

În locul indicat anterior, mai exact lângă centrul comercial Atrium sau vis a vis de centrul comercial Grand Hall, există posibilitatea construcției unei clădiri cu 30 de etaje și altele 5 subterane.

Potrivit proiectului, clădirea va dispune de oficii, săli de conferință, spații comerciale, zone de agrement, pentru distracții dar și pentru alimentație publică. Tot aici se preconizează a fi un cinematrograf, hotel, spații locative și, respectiv, la nivelurile subterane – parcare auto.

Compania beneficiară,” SRL Zen Group”, ar fi una proaspăt fondată. Potrivit IDNO.md, SRL-ul a fost înregistrat pe data de 19 martie a acestui an, iar firma este condusă de către doi cetățeni străini: Bulut Firat și Keles Selahattin.

© 2018 Town. All Rights Reserved.Design & Development by VTCode