Articole Imobiliare

Articole Imobiliare

Cum arată casa Simonei Halep și proiectele imobiliare în care a investit milioane!

Noua campioană de la Rolland Garros, Simona Halep, joacă tare și pe terenul imobiliar, nu doar pe cel de tenis. La ai săi 26 de ani tânăra deține o serie de obiecte imobiliare impunătoare, toate achiziționate din banii obținuți din sport și publicitate.

Numărul 1 în tenisul mondial feminin, Simona Halep, investește multe milioane în imobiliare. Printre ultimile sale achiziții se enumeră un hotel de 4 stele în Poiana Brașov, pe care a dat aproape 2 milioane de euro, continuând să investească și în Constanța, orașul său natal.

VILA DIN CONSTANȚA

În această casă masivă, localizată într-o zonă liniștită din orașul Constanța, românca locuiește împreună cu părinții săi. Construcția proprietății a început în 2015 și a durat aproximativ 2 ani. Pentru această vilă, tenismena a cheltuit în jur de 700.000 de euro.

HOTELURI ÎN POIANA BRAȘOV

Anul trecut Simona a dat lovitura, cumpărând 2 hoteluri în aceeași perioadă – hotelul Drachenhaus (fosta pensiune Heraldic) de 4 stele, care are 24 de camere și se află la intrarea în stațiunea Poiana Brașov. Al doilea, care se numește la fel, se află în centrul istoric al Brașovului, mai exact pe strada Bălcescu. Valoarea investiției a ajuns la 2.000.000 de euro.

VILE ȘI BLOC CU APARTAMENTE DE LUX ÎN CONSTANȚA

Deși petrece mai mult timp la București, într-un apartament de 400.000 de euro, Simona investește mult și în Constanța. Nu departe de vila în care locuiește cu părinții are și un bloc cu două etaje. Tot pentru familie a mai construit câteva vile, prețul cărora a ajuns la 500.000 de euro.

În zona Mamaia are un bloc cu 6 etaje cu apartamente de lux, amplasat în apropierea cluburilor de noapte de elită. Blocul are 22 de apartamente, câte 3 pe fiecare nivel, 2 la parter şi un penthouse la ultimul etaj. Fratele Simonei Halep este cel care se ocupă direct de vânzarea locuinţelor, care nu sunt foarte mari. Majoritatea au cam 70 de metri pătraţi, iar preţul porneşte de la 77.000 de euro la alb, adică fără finisaje.

Pe perioada verii, un apartament cu două camere aici poate fi închiriat şi cu 100 de euro pe noapte, citează ȘtirileProTV.

Simona Halep a investit şi într-o cafenea, în Constanţa, SH Cafe, care a costat-o 600.000 de euro, situată în zona centrală a oraşului. Tot fratele ei este cel care s-ar ocupa de afacere.

Potrivit WTA, Simona Halep a câştigat, până acum, din tenis aproape 25 de milioane de dolari, premii impozabile, dintre care numai în ultimul an peste 3,5 milioane. La aceşti bani se adaugă şi veniturile, tot de ordinul milioanelor, din publicitate.

© 2018 Town. All Rights Reserved.Design & Development by VTCode