Articole Imobiliare

Articole Imobiliare

De 22 de ani un brazilian e proprietar de ”castel”, pentru care nu plătește impozite sau facturi!

Nu s-a născut într-o familie regală, dar locuiește în castel. Cam așa sună povestea brazilianului care de 22 de ani își duce traiul într-un castel imens din nisip pe o plajă din Rio de Janeiro.

Pentru Marcio Mizael Matolias esența vieții nu se învârte în jurul unei case din piatră, brazilianul demonstrează că se poate locui 22 de ani fără a plăti bani pentru chirie, fără a achita impozite sau facturi.

La ai săi 44 de ani, ”Regele”, așa cum îl numesc vecinii, prietenii, dar și turiștii, locuiește în dormitorul său 3x3 metri, înconjurat de cărți și de echipament pentru golf, pentru că asta-i place să facă.

Inspirată din filmele Disney, sculptura sa a devenit o atracție turistică, iar ”Regele Mării” face poze pe tron cu vizitatorii curioși. Cât e ziua de lungă, pe lângă fotografiat, brazilianul se mai ocupă de reparația casei și de vânzarea de cărți, drept sursă de venit. Nopțile le petrece pescuind la năvod sau adunând scoici.

În anul 2000, o furtună puternică i-a năruit creația, dar Regele nu a pățit nimic, grație pereților ticsiți cu cărți și a celor 500 de kilograme de nisip de pe acoperișul din scânduri.

”Am crescut în golful Guanabara şi mi-am petrecut întreaga viaţă pe plajă. Sunt conştient că am devenit un fel de atracţie turistică. Sunt Regele Castelului de Nisip şi lumea mă iubeşte”, a declarant brazilianul pentru ”The Sun”. Dânsul a mai adăugat că nisipul reține toată căldura și uneori noaptea nu poate dormi aici. Își mai petrec nopțile în casa unui prieten…însă preferă să stea la castelul său, chiar dacă asta presupune să doarmă afară, lângă mare, unde este puțin mai răcoare.

© 2018 Town. All Rights Reserved.Design & Development by VTCode