Articole Imobiliare

Articole Imobiliare

Deputatul Corneliu Padnevici: ”Acest program va ajuta tinerii să-și îndeplinească dorința de a avea casa lor!”

Programul ”Prima Casă” este un subiect invocat suficient de des în discuțiile tinerilor care-și doresc o locuință. Uneori acesta aduce o speranță, alteori scepticizm, dar lucrurile, cel puțin, par să se miște în direcția care trebuie. Proiectul de lege a fost votat în prima lectură în plenul Parlamentului.

În prima zi a lunii decembrie, plenul Parlamentului a votat proiectul de lege ”Prima Casă”, fapt despre care nu a ezitat să scrie pe o rețea de socializare, deputatul Partidului Democrat, Corneliu Padnevici:

”Prima Casă” este tot mai aproape să devină realitate. După ce a fost aprobat de Guvern și avizat de comisia parlamentară de resort, astăzi proiectul de lege a fost votat in I lectura în plenul Parlamentului. Acest document va simplifica cu mult accesul tinerilor la credite ipotecare și îi va ajuta să-și îndeplinească dorința de a avea o casă a lor. Condițiile avantajoase ale acestui proiect vor atrage cu siguranță familiile tinere, viitorul acestei țări, și îi va face să rămână acasă, printre ai lor. Beneficiari ai programului vor fi persoane cu vârsta de până la 45 de ani, care sunt angajați oficial și nu au avut anterior apartamente. Condițiile acestui program sunt simple, dar atractive.”

”Aceștia vor putea cumpăra locuințe în valoare de până la un milion de lei, cu achitarea unei rate inițiale de 10%. Iar statul va garanta 50 la sută din suma creditului ipotecar, care va fi acordat de băncile comerciale pe un termen de maxim 25 de ani, în lei. Vor putea fi achiziționate locuințe care au fost finalizate și date în exploatare până la data depunerii cererii. Sunt sigur că proiectul este unul fiabil și am deplina încredere că va fi votat și în lectura a II-a și va fi lansat la începutul anului viitor.”

Aici aveți mai multă informație despre ”Prima Casă”, precum și toate condițiile pe care trebuie să le respectați dacă pretindeți la acest program. 

© 2018 Town. All Rights Reserved.Design & Development by VTCode