Articole Imobiliare

Articole Imobiliare

(Foto) În Chișinău ar putea apărea primul bloc de locuit cu un adevărat parc pe acoperiș

Primăria municipiului Chişinău anunţă consultări publice a Proiectului „Planul Urbanistic Zonal privind valorificarea terenurilor cuprinse în perimetrul străzilor Macilor - Pajurei - Zimbrului.” Este vorba de un complex rezidențial ce urmează a fi construit în sectorul Rîșcani, în apropiere de parcul cu aceeași denumire. Potrivit proiectului, aici ar urma să fie ridicat două blocuri de locuit de 9 etaje plus penthouse. Una din clădiri ar urma să aibă o adevărată „pădure” ridicată la înălțime și spații de recreere pentru locuitorii blocului pe acoperiș. Totodată, potrivit conceptului, pomi ar urma să fie „crescuți” chiar la balcoanele locuințelor.

Autorul proiectului este S.R.L. „Modulprof”, iar beneficiar SRL „Rubus Invest”. Administratorul SRL-ului care vrea să ridice cele două blocuri de locuit este Tomescu Lilian, iar fondatorii companiei sunt Lipcan Adrian, Lipcan Ruxanda, Lipcan Vera.

În acest context, Primăria Chișinău anunță consultările publice, care vor avea loc la data de 26 iunie, ora 10:00, în incinta Sălii de festivități a Preturii sectorului Râșcani (str. Kiev, 3). La dezbatere sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate. Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de 5 minute pentru fiecare participant.

Recomandările asupra proiectului supus consultării publice pot fi expediate în adresa Preturii de sector: str. Kiev, 3, MD – 2068, pe adresa electronică a Preturii – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Persoana de contact – Gh. Arhip, nr. telefon/fax (022) 442132.

Sursă: TV8.md 

Sursă Foto: Chisinau.md

© 2018 Town. All Rights Reserved.Design & Development by VTCode