Articole Imobiliare

Articole Imobiliare

(FOTO) Google construiește un orășel de 90.000 m.p. în Sunnyvale pentru angajații săi

Google a dezvăluit recent proiectul masiv de dezvoltare din Sunnyvale, California, la câțiva kilometri distanță de sediul principal din Mountain View.

Proiectul companiei, pe care l-au depus miercuri noaptea, include două clădiri abundate de spații verzi, care vor găzdui 4.500 de angajați Google, punându-le la dispoziție și 2.085 de locuri de parcare.

Clădirea propusă include fâșii înclinate în aer liber ce le vor permite angajaților să se deplaseze printre toate cele cinci nivele ale construcției pe jos, pe role sau pe bicicletă. Proiectul corespunde celor mai înalte cerințe ecologice, după construcția căruia, Google speră să primească certificatul LEED Gold.

Construcția se va desfășura pe o suprafață de 90.000 de metri pătrați din Moffett Park, Sunnyvale. Google o numește ”Caribbean” (Caraib) deorece una dintre clădiri este situată pe Caribbean Drive și face parte din viziunea gigantului motor de căutare pentru proiectul din Sunnyvale, care include locuințele angajaților.

”Locuințele și accesul la transport sunt două mari probleme pentru Valley, în general, respectiv sunt și problemele Google”, a declarat Mark Golan, șeful companiei imobiliare globale Google. ”Una dintre cele mai bune modalități de a aborda aceste subiecte este de a crea o comunitate cu utilizare mixtă, care să permită oamenilor să locuiască în imediata apropiere de serviciu”, a precizat acesta. 

Google presupune că proiectul se va finaliza în anul 2021.

© 2018 Town. All Rights Reserved.Design & Development by VTCode