Articole Imobiliare

Articole Imobiliare

Paradisul cazinourilor - cele mai umflate prețuri pentru locuințe, iar rata șomajului în creștere!

Las Vegasul, pentru cei care nu locuiesc în el, e apogeul luxului și al luminilor. Nu toți știu că, de fapt, în Las Vegas rata șomajului este în creștere, iar veniturile scăzute afectează întreaga națiune. Cu toate acestea, prețurile pentru imobiliare în acest oraș sunt duble față de rata stabilită la nivel național. De ce?

Prețul pentru o locuință în Las Vegas a depășit principiile economice. Dacă prețurile pentru chirii în acest oraș se păstrează aproape aceleași, păi în cazul procurării unui imobil situația e mai dureroasă – indicele prețurilor a înregistrat o creștere de 11%, informație apărută în cel mai recent clasament Fitch, publicat exclusiv în marele Forbes.

Agenția de rating Fitch consideră că prețurile de pe piața imobiliară din Paradisul Cazinourilor depășesc valoarea reală cu 21,30%. Lucru întâlnit nu doar în metropola americană – agenția de rating a sesizat 72 de cazuri dintre cele 400 Fitch (17%) în care piața imobiliară este supraevaluată, prețurile pentru locuințe fiind cu cel puțin 10% mai mari decât veniturile, populația și prețurile pentru chirii.

Printre cele 5 orașe americane în care prețurile de pe piața imobiliară au luat-o razna se enumeră: 

1. LAS VEGAS / Prețul mediu pentru o locuință – 266,800 $

Supraevaluată cu 21,3%

2. SAN ANTONIO / Prețul mediu pentru o locuință – 217, 800 $

Supraevaluată cu 20,66%

3. AUSTIN, TEXAS / Prețul mediu pentru o locuință – 293, 200 $

Supraevaluată cu 19,04 %

4. PORTLAND, ORE / Prețul mediu pentru o locuință – 380, 400 $

Supraevaluată cu 17,13 %

5. DALLAS / Prețul mediu pentru o locuință – 246, 100 $

Supraevaluată cu 15,23 %

Sfatul specialiștilor pentru cei care visează la o locuință în Vegas e să nu ocolească, totuși, metropola, dar să cerceteze piața cu minuțiozitate, fără să se aventureze din prima în achiziție. La fel, aceștia susțin că prețurile de pe piața imobiliară vor reveni la valoarea reală, doar că deocamdată nu se cunoaște când.

© 2018 Town. All Rights Reserved.Design & Development by VTCode