Articole Imobiliare

Articole Imobiliare

Peste 2500 de vizitatori la cea de-a XX-a ediție a târgului imobiliar (FOTO)

Companii de construcții, agenții imobiliare, instituții de credit și alte instituții de profil au pregătit cele mai bune oferte pe care le-au prezentat timp de 4 zile la CIE MoldExpo, în cadrul celei de-a XX-a ediții a Târgului Specializat de bunuri Imobiliare.

De pe 21 și până pe 24 septembrie moldovenii interesați de ofertele imobiliare s-au adunat la MoldExpo, unde s-a desfășurat tradiționala ediție de toamnă a târgului imobiliar. 23 de dezvoltatori puternici de pe piața noastră, dar și 7 agenții imobiliare, întreprinderi de stat, organizații publice, 5 companii de creditare și consulting din domeniu au venit cu prețuri avantajoase, oferte speciale, bonusuri și reduceri pentru publicul prezent la eveniment.

Peste 2500 de vizitatori s-au înregistrat timp de patru zile de târg imobiliar. Aceștia s-au dovedit a fi interesați de ofertele pentru locuințele noi, de împrumuturile favorabile de la bănci și de programele ipotecare. Tot aici au beneficiat de consultanță profesională gratuită, de servicii juridice, de servicii de asistență pentru tranzacții și de asigurare imobiliară.

”Nu suntem pentru prima dată la acest târg imobiliar, dar și această ediție a reușit să ne surpindă plăcut. Dorim să cumpărăm un apartament pentru fiica noastră și considerăm că aceasta este una dintre cel mai sigure căi de a găsi unul, întrucât aici se adună dezvoltatori puternici, sunt oferte variate și accesibile, poți comunica direct cu reprezentanții companiilor, fără a fi nevoie de intermediari.”, a declarat una dintre vizitatoarele expoziției.

Din răspunsurile celor prezenți am înțeles că apartamentele cu 1 și cu 2 odăi, în blocuri noi, la etaje de mijloc, sunt cele mai solicitate. Majoritatea dintre cei interesați să-și cumpere unul preferă sectoarele Centru, Botanica, Buiucani sau Ciocana. Prețurile pentru un metru pătrat, propus de către companiile dezvoltatoare, au variat între 500 de euro și 700 de euro, dar au fost prezentate și complexe rezidențiale de clasa premium, unde metrul pătrat valorează până și 850 de euro.

”Participarea la Imobil Moldova este pentru noi, dezvoltatorii, o metodă în plus de promovare. Mai mult decât atât, aici prezentăm în premieră noul proiect, „Hermes, la care deja au început lucrările. Iar ofertele unice pe care le-am pregătit special pentru aceste patru zile de expoziție sunt tentante pentru doritorii care au venit să-și aleagă un apartament.”, ne-a comunicat Mihaela Boboc, manager de vânzări al companiei de construcții Varincom.

Organizatorii au pregătit un program complex, venind de această dată cu momente noi: ”Se vor desfășura două mese rotunde unde se vor aborda teme importante din domeniu: Transparența și soluționarea problemelor fiscale în compania imobiliară și prezentarea programelor ipotecare de la 5 bănci și 2 companii financiare. Tot pentru prima dată am introdus și înregistrarea online.”, a menționat Lana Melniciuc, co-organizatoarea evenimentului.

Târgul Imobiliar este un important eveniment de afaceri, o oportunitate pentru un dialog deschis între participanții de pe piața construcțiilor, instituțiilor financiare și cea a autorităților de stat.

Următoarea ediție va avea loc în luna martie, 2018.

 

Foto: Natașa Bujor

© 2018 Town. All Rights Reserved.Design & Development by VTCode