Articole Imobiliare

Articole Imobiliare

Training: Vânzări imobiliare de succes cu Paul Vincenti!

Conduci o companie imobiliară? Ești agent imobiliar? Ești manager de vânzări? Sau poate profesia ta are tangență cu domeniile menționate anterior? Dacă da, atunci nu-ți mai planifica nimic pentru data de 14 martie, trece-ți în agendă că în această zi vei participa la unul dintre cele mai importante cursuri de formare din toată cariera ta!

Pe 14 martie toți specialiștii în imobiliare, managerii de vânzări, conducătorii de companii sau, pur și simplu, toți cei interesați de domeniu, care își doresc o carieră de succes și investesc în dezvoltarea lor personală, se vor aduna în același loc – Hotel Bristol central Park.

Motivul?

La solicitarea revistei imobiliare Town.md, susținută de RE/MAX România, pentru prima dată în Moldova, unul dintre cei mai cunoscuți și bine cotați traineri din Europa – Paul Vincenti – vine să împărtășească secretele industriei cu toți cei dornici să atingă performanțe în domeniul imobiliar și nu doar.

Cu peste 15 ani de experiență ca trainer și antreprenor, a lucrat cu branduri bine cunoscute precum KPMG, PWC, Coca-Cola, RE/MAX Internațional, Nissan, FIMbank etc.

Paul Vincenti este trainer la RE/MAX Malta, care a fost desemnată cea mai bună regiune din lume pentru 2016. În același timp, liderul în formare a contribuit la dezvoltarea agenților imobiliari RE/MAX Turcia, RE/MAX Viena, RE/MAX Irlanda, RE/MAX UK Sud și RE/MAX Londra.

Ce vor afla participanții la eveniment?

- Care este rolul negocierii

- Care sunt cele 5 componente ale unei negocieri de succes

- Cum trebuie să abordeze obiecțiile

- Cum să gestioneze licitațiile

- Cum să obțină recomandările

- strategii eficiente

- Cum să-și crească vânzările cu 70% pe baza recomandărilor

- Cum să creeze parteneriate de succes, ș.a.

Pe data de 22 februarie prețul pentru training se va majora, de aceea vă îndemnăm să vă grăbiți cu procurarea biletelor, mai ales că dispunem și de o ofertă rezonabilă!

Mai multă informație despre eveniment găsiți aici sau pe pagina evenimentului de pe Facebook, unde vă puteți înregistra și de unde puteți cumpăra bilete!

© 2018 Town. All Rights Reserved.Design & Development by VTCode