Articole Imobiliare

Articole Imobiliare

S-a încheiat primu curs de calificare pentru agenții imobliari. Iată ce spun absolvenții!

Primul curs de formare a agenților imobiliari s-a încheiat cu succes. Desfășurat în perioada 21 mai- 22 iunie, în cadrul Universității Tehnice din Moldova, cursul este un rezultat al inițiativei Uniunii Agențiilor Imobiliare.

Primii 19 candidați au absolvit cursul de formare a agenților imobiliari, organizat în premieră pentru Republica Moldova. Format din 180 de ore, cursul, desfășurat la inițiativa Uniunii Agențiilor Imobiliare, în colaborare cu Universitatea Tehnică din Moldova, a fost constituit din seminarii valoroase din punct de vedere Juridic, Cadastral și Economic. Cei care l-au urmat au învățat mai multe despre litigii, riscuri, Marketing, arhitectură, construcții, legalizarea acestora și alte subiecte pe care trebuie să le cunoască orice agent profesionist.

”Mulțumiri pentru deschiderea spre colaborare și buna organizare aducem profesorilor Departamentului Drept din cadrul Facultății Construcții, Geodezie și Cadastru a UTM care au transmis cu măiestrie setul de cunoștințe și abilitățile necesare pentru realizarea cît mai profesionistă a activității de agent imobiliar.

Acest curs reprezintă un prim pas spre a demonstra că un agent imobiliar este o Profesie, iar calificarea profesională a agenților imobiliari va ridica prestigiul acesteia.”, a declarat conducerea Uniunii printr-o postare pe pagina de Facebook.

”Au fost foarte așteptate aceste cursuri, întrucât sunt deja al patrulea an în imobiliare, iar aici toți vin cu specialități diferite. Simțeam nevoia unei baze teoretice puternice, și iată că timp de 5 săptămâni am reușit să o consolidăm. Recomand tuturor care activează în acest domeniu să urmeze aceste cursuri, unde vor afla foarte multă informație utilă cu referire la legislație, cadastru, terminologie de specialitate, informație de orientare juridică, economică, urbanistică ș.a. Eu deja am început să implementez ce am învățat și rezultatele nu se lasă așteptate. Le urez succese tuturor colegilor în calea lor profesională!”, ne-a declarat Ina Revenco, agent imobiliar.  

O mare parte dintre cei care au urmat cursul susțin că este o idee implementată cu succes și că utilitatea lor este deja vizibilă, mai ales pentru cei care tind să devină adevărați profesioniști în domeniul imobiliar. 

Următorul curs de formare va începe în toamnă, detalii despre care vor apărea mai târziu.

© 2018 Town. All Rights Reserved.Design & Development by VTCode