Articole Imobiliare

Articole Imobiliare

Profit din tranzacţii imobiliare fără a-ţi folosi numele - oferta italienilor pentru moldoveni

După ce şi-au deschis afaceri în domeniul imobiliar în mai multe ţări europene, precum Elveţia (Lugano), Italia (Milano), Franţa (Cote d’Azur), dar şi în Statele Unite ale Americii (Miami, Sarasota), echipa care a pus bazele companiei DMR Elite a hotărât să se extindă şi în Europa de Est, ajungând în România şi Republica Moldova.

Patru italieni: Davide Masera, Luigi Rossi, Antonio Derrico şi Claudio Pasquali, profesionişti cu experienţă în domeniul financiar şi imobiliar, au venit să revoluţioneze piaţa imobiliară din Republica Moldova. Oamenii de afaceri susţin că şi-au unit puterile pentru a permite investitorilor atent selecţionaţi să opereze şi să obţină profituri mari (minimum 20% din fiecare operaţiune) în sectorul imobiliar:

  • Fără să dedice timp la dezvoltarea operaţiunii;
  • Fără să se deplaseze frecvent;
  • Fără să deţină competenţele necesare în domeniu.

Fondatorii companiei susţin că serviciul pe care-l prestează este revoluţionar prin faptul că au construit o echipă de avocaţi, care au creat de la zero un mandat fără reprezentare, prin care clientul poate achiziţiona imobile pe cont, fără ca numele acestuia să figureze în tranzacţie.

Cum decurge o procedură cap-coadă?

1. Potenţialul client îşi exprimă intenţia de a participa la operaţiune, expediind propriile acte celor de la DMR Elite, precizând şi suma de care dispune;

2. Societatea pregăteşte mandatul, ţinând cont de parametrii selecţionaţi şi de exigenţele clientului;

3. Clientul semnează mandatul şi efectuează transferul de bani la banca din Lugano (Elveţia);

4. Banca eliberează formularul de tip A, în care indică clientului cum să gestioneze efectiv suma depozitată;

5. DMR Elite îşi începe activitatea de cercetare şi investiţie imobiliară;

6. La fiecare achiziţie sau vânzare de imobil, clientul primeşte o notficare cu costurile şi veniturile. Transparenţa este garantată;

7. La sfârşitul fiecărei operaţiuni, clientul primeşte înapoi suma investită iniţial, plus jumătate din profitul obşinut.

„În Moldova este complicat de investit în imobiliare cu scopul de a obţine profit într-un timp relativ scurt, de aceea consider că este locul perfect pentru a ne dezvolta afacerea şi pentru a ajuta investitorii autohtoni să utilizeze banii raţional. În acelaşi timp, oferim oportunitatea de a investi în imobiliare şi peste hotarele ţării, mai exact în statele unde criza se face simţită de-a binelea. ”, ne-adeclarat Davide Masera, unul dintre cofondatori.

„Nu suntem unica companie din lume care prestează astfel de servicii, însă, cu siguranţă, suntem deosebiţi prin faptul că avem o companie bine structurată şi complexă (agenţi imobiliari, comercianţi, avocaţi, notari, companii de construcţii, topometrişti, arhitecţi, consultanţi credite, consultanţi licitaţii, consultanţi Marketing), care operează cu mulţi investitori şi capitaluri mari. Noi suntem unicii care pot garanta rezultate clientului, oferim consultanţă, pachet legal de acte, suntem transparenţi, profesionişti, deci suntem demni de încredere.”, a susţinut Luigi Rossi, alt membru al echipei.

”Un indicator în acest sens este faptul că firma noastră activează şi în Elveţia, ţară în care trebuie să joci corect, în caz contrar, eşti dat afară „din joc”.”, a adăugat Antonio D’Errico, fondator şi consultant imobiliar.

„Este foarte complicat să găseşti un agent imobiliar care să te însoţească de la cumpărarea unei proprietăţi, până la vinderea acesteia fără implicarea ta fizică. Este un serviciu complex pe care nu toţi reuşesc să-l realizeze, garantând profit, timp scurt şi transparenţă. Ne-ampropus de la bun început să oferim clienţilor cele mai calitative servicii şi tindem să ajungem cei mai buni din lume în ceea ce facem.„, a conchis al patrulea co-fondator al companiei, Claudio Pasquali.

La evenimentul organizat de echipa Promo Plus au fost prezenţi oameni de afaceri, atât din domeniul imobiliar, cât şi din cel financiar, persoane interesate de subiect şi nu doar. Invitaţii au socializat într-o atmosferă degajată şi au plecat acasă cu noi idei, numai bune de implimentat.

© 2018 Town. All Rights Reserved.Design & Development by VTCode