Articole Imobiliare

Articole Imobiliare

Profită de reducerile din magazinele Ambianța și fă o schimbare în casa ta!

Fiecare cadou devine mai mult decât un obiect atunci când în ecuație intră și sentimentele. Imaginați-vă cât de multe sentimente se pot găsi într-o casă, acolo unde fiecare colțișor păstrează o poveste: dormitorul pe care ați stat în prima zi când ați venit cu bebelușul de la maternitate, dulapul în care țineți rochia și costumul în care ați fost miri, bucătăria în care ați luat cele mai de suflet mese cu familia sau canapeaua pe care ați povestit cu prietenii până în zori. Dăruind un set sau o piesă de mobilier, faceți cel mai memorabil cadou – emoții!

Fiecare îndrăgește un loc al său în casă, acela care conferă o stare de bine, indusă de comoditate, de texturi, de nuanțe, de forme echilibrate și de calitate. De sărbătorile primăverii, magazinele fabricii de mobilă Ambianța împărtășesc din starea de bine pe care o creează mobila confecționată de ei.

 

Cu siguranță vă doriți alături soții, mame, surori, fiice sau bunici fericite. De ziua lor aveți șansa să le dăruiți acest sentiment pentru că în perioada 2-9 martie în toate magazinele de mobilă Ambianța aveți reduceri consistente la o gamă largă de produse:

 

Alegeți cadoul de care se va bucura întreaga familie!

Senzația de ”acasă”, acel loc în care ne regăsim după o zi grea, este oferită, în primul rând, de alegerile pe care le facem când ne amenajăm locuința. În magazinele Ambianța sunteți ajutați să alegeți cu gust pentru a crea o atmosferă de sărbătoare în fiecare zi.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați site-ul www.ambianța.md.

© 2018 Town. All Rights Reserved.Design & Development by VTCode