Articole Imobiliare

Articole Imobiliare

Reparație și debara gratuită. Află ce promoții a pregătit compania Solomon pentru aprilie!

S-a topit zăpada, se topesc și prețurile. Compania de Construcții Solomon a decis să prelungească perioada sărbătorilor de Paști și să o facă mai plăcută, de aceea a anunțat un șir de promoții pentru cei care vor cumpăra apartamente în Complexul Locativ de pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana.

Cei care și-au propus să fac un pas important și să investească într-o locuință pot profita de cea mai avantajoasă promoție a acestei primăveri.

În contextul sărbătorilor de Paști Compania de Construcții Solomon oferă mai mult decât apartamente. Primii 20 de cumpărători care vor alege Complexul Rezidențial de pe bulevardul Mircea cel Bătrân vor beneficia de reparație gratis. Plătești pentru un apartament finisat în variantă albă, dar primești un apartament la cheie, în care vii direct cu mobila și poți rămâne peste noapte. Perfect!

Și pentru că o surpriză e bine, dar două e și mai bine, compania Solomon organizează și o tombolă la sfârșitul lunii unde se vor extrage cinci câștigători care vor primi absolut gratuit câte o debara.

Șansele de câștig sunt atât de mari încât e greu de rezistat ofertei. Pentru eventuale întrebări puteți contacta direct managerul de vânzări al companiei, Gherțescu Victor, la numărul de telefon (+373) 69882027, iar pentru detalii despre Complexul Rezidențial amplasat pe bulevardul Mircea cel Bătrân accesați www.solomon.md.

Proiectul a început în luna septembrie 2017, astăzi lucrările au avansat atât de mult, încât nu există niciun dubiu că ansamblul locativ va fi dat în exploatare în decembrie 2018, cu atât mai mult că avem modelul primului bloc ridicat de către aceeași companie, tot pe Mircea cel Bătrân, care a fost dat în exploatare în mai puțin de un an.

Complexul rezidențial Mircea cel Bătrân este alcătuit din 5 blocuri a câte 9 etaje locative. Proiectul este prevăzut cu parcări subterane, dar și cu locuri de parcare în aer liber, cu supraveghere video 24/7, curte cu acces limitat, planificări comode și finisaje calitative. Zona în care este amplasat complexul este una ecologică cu infrastructură bogată. Cu preț care pornește de la 499 de euro pentru un metru pătrat nu o să găsiți prea curând asemenea proiecte imobiliare în Chișinău.

Dar ce sens au cuvintele noastre aici, când trebuie să mergeți și să vă convingeți pe șantier. Sunați acum la numărul de contact (+373) 69882027, alegeți apartamentul potrivit pentru familia dumneavoastră și economisiți bani cât mai este valabilă promoția!

© 2018 Town. All Rights Reserved.Design & Development by VTCode