Articole Imobiliare

Articole Imobiliare

Trainingul ”Succesul în vânzări imobiliare” - concluzii, impresii, planuri de viitor!

Trainerul care instruiește de peste 30 de ani agenți imobiliari din toată lumea a ajuns și în Moldova! Două zile consecutiv, Paul Vincenti a reușit să impresioneze un public de peste 200 de persoane, explicând cum se obține succes în vânzările de imobile.

150 de curioși de a afla cât mai multe despre arta vânzărilor, dintre care au făcut parte agenți imobiliari, antreprenori, manageri, reprezentanți ai secțiilor vânzări și adevărați specialiști din domeniu s-au adunat pe 14 martie în același loc pentru a participa la trainingul ”Succesul în vânzări imobliare”, organizat de revista Town Magazine în colaborare cu RE/MAX România.

La eveniment a fost prezent atât Președintele RE/MAX România, Răzvan Cuc, cât și Iulian Berghian, head of training RE/MAX România, care a vorbit despre cele 8 strategii de creștere a afacerilor imobiliare.

”Mândru că am participat la unul dintre cele mai importante evenimente în imobiliare, un eveniment excepțional în Moldova noastră, a tuturor românilor. Mulțumesc Town Magazine pentru invitație și organizare. Mulțumesc Chișinău!”, a declarat Iulian Berghian pe pagina sa de Facebook.

Despre scopul negocierii,despre cele 5 componente ale unei negocieri de succes, despre gestionarea ofertelor, despre fidelizarea clienților, importanța recomandărilor, dar și despre multe alte strategii a vorbit Paul Vincenti, trainerul din Malta, care, de mai bine de 30 de ani, instruiește agenți imobiliari din toată lumea.

”Deja mi-e dor de Moldova. Am auzit că vinurile moldovenești sunt fascinante, însă ceea ce face Moldova deosebită sunt, totuși, oamenii din ea. Mi-a plăcut mult că am văzut printre participanții la training foarte multă lume tânără, entuziastă, ceea ce este de apreciat. Aștept cu nerăbdare să revin la Chișinău.”, a ținut să ne comunice Paul Vincenti.

Cei prezenți la eveniment au rămas impresionați de cantitatea și calitatea informației recepționate: ”Acest training a fost foarte așteptat de către noi, întrucât eram conștienți despre utilitatea acestuia. Echipa noastră pune mare accent pe relațiile cu clienții, iar aici am învățat tehnici noi de negocieri și ne-am răspuns la multe întrebări. Tot aici ne-am convins că avem o viziune corectă asupra a ceea ce înseamnă o afacere de perspectivă. Așteptăm următorul training!”, ne-a declarat Ion Asandi, director companie imobiliară.

”Succesul în vânzări imobiliare” este primul training pe care l-a organizat revista Town Magazine. Recenziile de după eveniment ne-au dat de înțeles că oamenii noștri sunt deschiși să afle lucruri noi și să se perfecționeze, ceea ce ne motivează să organizăm și alte traininguri. În viitorul apropiat planifică să se reîntoarcă la Chișinău Iulian Berghian, iar în vară, foarte probabil să-l mai vedem o dată pe Paul Vincenti. 

Până atunci, să implementăm tot ce am învățat la training! 

Fotograf: Petru Platon

© 2018 Town. All Rights Reserved.Design & Development by VTCode