Articole Imobiliare

Articole Imobiliare

Un pic de LOVE: concursul care va transforma un perete din Chișinău în artă!

Portalul ”Locals” împreună cu asociația Companiilor de Creație din Moldova (COR) și comunitatea ilustratorilor 10:90 au provocat tinerii pictori să creeze schițe pentru concursul ”Un pic de love”, în care să transpună toată iubirea lor pentru această țară, iar un juriu format din specialiști din afară va alege cea mai bună lucrare și împreună o vor realiza pe un perete din centrul capitalei.

După ce inițiatorii conceptului ”Un pic de LOVE”, ”Locals, asociația Companiilor de Creație din Moldova (COR) și comunitatea ilustratorilor 10:90, au lansat concursul de schițe, doritorii de a participa au avut la dispoziție 12 zile pentru a-și depune lucrările, în realizarea cărora organizatorii nu au impus reguli, pentru a nu limita artiștii în folosirea imaginației lor.

””Un pic de LOVE” este un concurs al cărui scop este de a face Chișinăul mai bun prin implicarea tinerelor talente.”, au declarat organizatorii.

Peste 200 de schițe s-au depus, dintre care, după selecție, 60 dintre cele mai relevante au fost expuse publicului, care își poate alege 5 lucrări preferate, votând. Accesând linkul concursului, veți putea admira toate lucrările, însoțite de explicația fiecărui autor. 

Ultima zi de vot este 12 aprilie, ora 23:59. Așadar, exprimați-vă părerea aici, acordând câte o inimioară pentru 5 dintre lucrările care considerați că merită să se transforme în Street Art, revitalizând peretele unei clădiri amplasate pe strada 31 august, lângă Biblioteca Națională. 

După încheierea sesiunii de voturi online, un juriu solid, format din nume sonore, precum Pokras Lampas, Kostya Zmogk și Frida Stiil Vium aka NADA, vor alege cea mai potrivită lucrare.

Învingătorul va fi desemnat pe data de 16 aprilie, iar evenimentul de dezvelire a lucrării de Street Art se va desfășura pe 3 mai.

Ana Kimakovskaia

Alexandr Sovcov

Ana Costov

Andronic Anna 

Lesik Irina

Vasilica Natalia

Diacenco Igor 

 

© 2018 Town. All Rights Reserved.Design & Development by VTCode