Complexe rezidențiale noi

Complexe rezidențiale noi

Guru Bansai, imigrant african: “Am căutat mult până am dat de acest apartament!”

Kenya se află tocmai la 5.500 de kilometri distanţă de Republica Moldova, dificil de făcut naveta, motiv pentru care Guru Bansai, originar din Sud-Estul Africii, a decis să-şi cumpere o casă şi aici. Despre cum a ajuns pe aceste meleaguri şi cum şi-a ales apartamentul în care locuieşte astăzi, ne-a comunicat chiar el cu soția sa.

De aproape şase ani a cunoscut-o pe Veronica, moldoveanca plecată în Kenya cu interese de serviciu. Şi-au început povestea pe pământ african, dar au continuat-o aici, în Moldova, ţară de care Guru s-a ataşat în timpul celei de-a doua vizite.

Şi dacă au decis că rămân să locuiască la Chişinău, au trebuit să decidă şi unde le va fi reşedinţa, moment în care a început aventura căutării unui apartament pe placul ambilor. Despre ce minunăție de design au abordat vedeți în articolul - Africa de la etajul 9.

Guru Bansai: „Am căutat ceva vreme până am luat o hotărâre. Nu ne-a fost uşor, pentru că apartamentele în Moldova au suprafeţe mici, în general, iar eu dintotdeauna mi-am dorit o casă spaţioasă, de tip deschis, cu salon generos şi dormitor mare.

După mai multe vizionări care aveau acelaşi sfârşit: „Hai să mai căutăm, poate găsim ceva mai bun”, viitoarea mea soţie, Veronica, a dat de site-ul Volare.md, unde am găsit Complexul Grenoble, căruia am decis să-i dăm o şansă. Am mers să-l vedem şi am rămas surprinşi.

Am început să simţim acea chimie pe care o căutam, şi intuiţia noastră nu a dat greş. Zona este perfectă: ferită de vacarmul oraşului, dar în acelaşi timp ai tot de ce e nevoie în apropiere, de la magazine, până la şcoli, spitale şi stadioane.

Complexul este alcătuit din şase blocuri aerisite, minimaliste, avem curte privată, parcare subterană, zonă de agrement, dar cel mai important, totuşi, rămâne a fi spaţiul verde din abundenţă, aspect pe care am pus mare accent. Pentru că eram obosit de aglomeraţia din Kenya, îmi doream să ne stabilim într-un loc liniştit şi sigur, pe care l-am găsit aici, în Complexul de pe strada Grenoble.

Dacă ar fi să fac o comparaţie între calitatea materialelor pe care le văzusem înainte de a ajunge aici şi cele care au fost folosite la construcţia acestui complex, păi ar trebui să spun că aceşti dezvoltatori merită tot respectul. La baza companiei stau oameni care înţeleg cu adevărat ce fac, oameni care construiesc nu doar clădiri, ci şi adevărate relaţii de prietenie cu locuitorii casei.”

Veronica Orghei: „Nu am zăbăvit deloc pe la etajele inferioare, am urcat direct la ultimul, pentru că ne-am dorit un apartament la înălţime, de unde să avem privelişte frumoasă, să nu avem vecini în partea de sus, dar şi mai mult, pentru că ne proiectasem deja în cap cum va arăta terasa amenajată pe acoperiş, una dintre cele mai mari oportunităţi pe care ţi le oferă o locuinţă amplasată la ultimul etaj.”

Guru: „Referitor la vecini, chiar avem norocul de cei mai buni oameni în preajma noastră. Ne împăcăm cu toţi, sunt liniştiţi. Un alt avantaj al locuinţei situate la ultimul etaj este că eşti, practic, izolat, nu auzi gălăgia din curte, nu ai zgomot din partea vecinilor de sus şi, mulţumită compartimentării strategice a odăilor şi a izolaţiilor fonice, nu auzim nici ce se întâmplă peste pereţii laterali.

Avem parte de linişte în acest apartament, suntem mulţumiţi de întregul complex şi-l recomandăm cu încredere celor care îşi caută casă!”

© 2018 Town. All Rights Reserved.Design & Development by VTCode