Complexe rezidențiale noi

Complexe rezidențiale noi

Nou complex locativ de la compania Solomon – pentru ca să vii ACASĂ cu plăcere!

8 ani de activitate pe piaţa imobiliară a învăţat compania Solomon că cea mai bună publicitate sunt cumpărătorii care se reîntorc. Proiectele realizate în timp record şi obligaţiile îndeplinite faţă de clienţi sunt o dovadă că fiecare construcţie este un succes, iar următorul succes care urmează a fi celebrat este complexul locativ de pe bulevardul Mircea cel Bătrân, despre care ştie mai multe domnul Gherțescu Victor, Manager Secţia Vânzări.

T: Domnule Gherțescu, raportându-ne la imaginile ce reproduc mersul lucrărilor, deducem că ritmul construcţiei pentru proiectul de pe bulevardul Mircea cel Bătrân este foarte avansat. Cum reuşiţi asemenea performanţe?

Compania şi-a stabilit de la începutul activităţii, de acum 8 ani, obiective clare, după care se conduce şi astăzi. Calitatea lucrărilor, obligaţiunile faţă de clienţi îndeplinite cu stricteţe, siguranţa şi stabilitatea, sunt valorile pe care le promovăm prin intermediul fiecărui proiect realizat. Primul nostru bloc rezidențial, amplasat, la fel, pe bulevardul Mircea cel Bătrân, este cea mai obiectivă dovadă - construcţia blocului a început în luna decembrie 2016, iar în luna noiembrie a lui 2017 proiectul a fost dat deja în exploatare. Pentru transparenţă, am creat şi site-ul www.solomon.md, pe care puteţi urmări cum decurg lucrările la construcţie, puteți găsi informaţie pe care o actualizăm cu regularitate. Deci, noi realizăm fiecare construcţie în maxim un an. Fiecare cumpărător primeşte garanţia noastră de la bun început, pe care noi o respectăm cu atenţie.

T: Ultimile studii arată că numărul tranzacțiilor din acest an a crescut cu 15%, deci cerere există. Cu ce vine nou Complexul de pe Mircea ce Bătrân?

În Complexul de pe Mircea cel Bătrân investim toată experienţa noastră acumulată până acum. Ştim foarte bine de ce are nevoie un potenţial locuitor al acestor case şi cum trebuie să arate produsul nostru final ca să-l satisfacă. În primul rând, locaţia aleasă pentru construcţie este minunată. Amplasat foarte strategic, pe bulevardul Mircea cel Bătrân al sectorului Ciocana, într-o zonă cu infrastructura dezvoltată, acest complex locativ este perfect pentru familii tinere cu copii, care au acces la toate facilităţile posibile.

Complexul este alcătuit din 5 blocuri locative, a câte 9 etaje fiecare. Zona nu este aglomerată, este una aerisită şi foarte comodă. Apartamentele noastre sunt proiectate pentru oamenii activi, cu personalitate, care cunosc importanţa unei locuinţe în viaţa de zi cu zi. Pentru cei care au nevoie de linişte, când se întorc seara de la serviciu, dar şi de zonă de agrement şi terenuri de joacă pentru cei mici, pentru a petrece timpul liber. Noi am reuşit să combinăm toate avantajele ca să obţinem un complex de care să fim mândri.

Blocurile sunt prevăzute cu parcări subterane, dar şi cu locuri pentru maşini în preajma casei. Curtea blocurilor este supravegheată 24/7 şi limitează accesul străinilor, pentru siguranţa locuitorilor acestui complex rezidenţial.

T: Ne-aţi făcut curioşi să aflăm şi preţul pentru o astfel de locuinţă.

Dacă facem comparaţie cu preţurile stabilite pe piaţa imobiliară din Chişinău, ajungem la concluzia că 499 de euro, sumă de la care porneşte preţul unui metru pătrat, sunt puţini pentru un astfel de complex locativ, cu toate comodităţile.

Bineînţeles, în funcţie de buget, fiecare îşi poate alege apartamentent pe potrivă, cu o odaie, cu două sau cu trei. Pentru cei singuri sau pentru cupluri există planificări compacte cu o singură odaie de 39 de metri pătraţi și un pic mai mari. Pentru familii mai mari sau pentru cei care iubesc libertatea, spaţiul generos, au fost proiectate planificări de până la 91 de metri pătraţi, apartamente cu 3 odăi. Toate compartimentările şi preţurile le găsiţi pe www.solomon.md.

T: Acum la ce etapă este construcţia complexului?

Construcția a început în luna septembrie a acestui an, iar astăzi se pot vedea deja primele 5 etaje ale blocurilor. Lucrările decurg în timp record, ceea ce ne face să fim siguri 100% că darea în exploatare a complexului va avea loc mai curând decât ne-am propus, exact ca și-n cazurile precedente. Deci, în decembrie 2018 complexul nostru își va deschide ușile pentru cei care au reușit deja să facă o alegere, dar și pentru cei curioși să descopere un proiect calitativ. Vom fi bucuroși să-i întâlnim pe fiecare.

T: Când va intra proprietarul în apartamentul său, cum îl va găsi? Cum va arăta deja rezultatul final?

Apartamentele vor fi finisate în variantă albă, cu pereţi şi poduri tencuite în 2 straturi. Ferestrele pe care le vom instala vor fi termopane cu profil DECCO de 5 camere. Vom instala sistem de încălzire autonom, cu cazan IMMERGAS inclus. Fiecare apartament va fi dotat cu uşă metalică de calitate europeană, la fel şi uşa blindată de la intrarea în bloc. Vom instala şi ascensor performant”Baslift”.

Neapărat, fiecare apartament va avea acces la reţele de comunicaţie (energie electrică, apă, gaz, telefonie, etc.).

T: Cum îi dovediți potențialului cumpărător calitatea materialilor și a construcției?

Fiecare potențial cumpărător este invitat pe șantier, ba chiar insistăm să-i prezentăm tot ce-l interesează, iar când blocurile vor fi gata, vor putea intra să aleagă apartamentul cu planificarea care-i va satisface aşteptările. Trebuie să vadă locaţia neapărat, iar la solicitarea clientului compania poate prezenta şi toată seria de acte: Licenţa, Certificatul de Urbanism, extrasul conturilor bancare ale companiei, autorizaţia pentru construcţie ş.a.

T: Cum vă pot găsi doritorii de a locui în aceste apartamente?

Tot ce trebuie să faceţi e să mă contactaţi la numărul de telefon 069882027, sunt disponibil oricând să vă răspund la orice întrebare legată de complexul locativ de pe bulervardul Mircea cel Bătrân. Putem stabili întâlnirea la obiect, pentru o prezentare amplă a proiectului. Nu ezitaţi să vizitaţi şi site-ul www.solomon.md , pe care l-am creat special pentru cei interesaţi de complexul nostru. Acolo aveţi toată informaţia despre proiectul nou, dar și despre cele finalizate!

Aşteptăm apelul dumneavoastră!

Fotograf: Platon Petru

© 2018 Town. All Rights Reserved.Design & Development by VTCode