Despre

Despre

Despre

Pentru prima dată pe piața media din Moldova, revista TOWN vine să creeze conexiuni între dezvoltator/antreprenor/creator și cumpărător. În acest ghid imobiliar găsiți cele mai noi complexe rezidențiale din Chișinău, proiecte imobiliare inedite din punct de vedere arhitectural şi al designului, sfaturi relevante pentru cei care își doresc o nouă locuință, dar și informații pentru toți cei interesați de domeniu.

Revista imobiliară TOWN este o platformă media online independentă. Un promotor eficient pentru oamenii şi serviciile din domeniul imobiliar, pentru instituțiile care oferă servicii relevante, cum ar fi asigurările sau creditele imobiliare, pentru magazinele specializate și pentru ideile care pot influența această sferă.

Rolul acestei reviste este de a susține industria construcțiilor de la noi din țară, de a promova cele mai noi și mai originale proiecte imobiliare, aducându-le în fața publicului larg.

Valorificăm lucrurile frumoase și le răspândim, pentru ca să armonizăm utilul cu plăcutul din lumea imobiliară a orașului nostru!

Subscribe Our Newsletter

Amazing Deals, Updates & Freebies In Your Inbox

Popular Post

© 2018 Town. All Rights Reserved.Design & Development by VTCode